Strumfi, vrajitoare si cowboy

Da, v-ati dat seama: e vorba despre Halloween, care, in mod traditional se sarbatoreste in 31 octombrie. La noi insa, s-a cam sarbatorit aseara. Un Halloween care a insemnat mai degraba un fel de bal mascat dar, pana la urma, conteaza? Am vazut vrajitoare, cowboy, romani (de-aia de pe vremea lui Cezar), cavaleri, asistente medicale, strumfi, scolarite sexy,┬ámuncitori de pe santiere (cu casti de protectie si echipament adecvat), doamne de la curtea regelui sau de prin anii ’20, fantome, monstri, vampiri (si vampirite), dovleci, pisicute si iepurasi.

Inainte sa sara repede cineva sa critice Halloween-ul si sa arunce cu pietre pentru ca am mai importat o sarbatoare, cred ca ar trebui sa se costumeze si sa iasa in oras cu prietenii, poate mai nimereste un party intarziat pe tematica asta. Sunt sigura ca se va distra de minune si va intelege ca e doar un motiv in plus sa radem si sa ne simtim bine. Ah! Si sa facem poze ­čÖé

Cred ca toate cluburile din Timisoara au avut aseara Halloween party. Eu m-am nimerit in Scottish si in LC. In Scottish, DJ-ul de la Parov Stelar si muzica inrudita, super plin (cand am plecat eu, bodyguardul de la usa nu mai lasa oamenii sa intre pentru ca nu mai era loc), prea mult fum, coada la toaleta si multa distractie. N-as fi plecat dar muzica nu era exact pe gustul meu. In LC, desi locul e mai mic, animatoarele (asistente medicale) isi faceau bine treaba, muzica era chiar faina, era plin dar aveai loc sa dansezi si costumele mi-au parut  la fel de interesante (personajul feminin din Avatar mi-a atras atentia si mi-a placut la fel de mult ca strumful din Scottish).

Singurul lucru ce nu mi-a placut aseara a fost frigul de-afara. Cred ca mai aveam putin si-mi ingheta si sangele in vene (exagerez, desigur), plimbandu-ma intre cluburi sau pe drumul spre masina. Nici nu vreau sa ma gandesc cum i-o fi fost fetei ce avea pe ea doar o bluzita sumara, sandale si o fustita ce abia ii acoperea fundul. Probabil pe ea o incalzeau privirile celorlalti ­čśŤ Sau peruca!

You can follow any responses to this entry through the RSS 2.0 feed.You can leave a response, or trackback from your own site.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *